WCI180x180.2Marcelle le Feber

Initiatiefneemster/oprichter en bestuurder van Stichting Starter. Marcelle is haar loopbaan begonnen in de makelaardij en vervolgde deze in de financiële dienstverlening. Marcelle is erg betrokken bij de starter op de woningmarkt en maakt zich al jaren hard om juist voor deze groep op te komen. Met haar kenmerkende karaktereigenschappen zijnde, betrokkenheid, vakkennis, enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft zij sinds 2008 vol passie al heel wat starters middels de befaamde Starterscafés voorzien van eerlijke en objectieve informatie.


WCI180x180.1Apoline Los

Apoline is het team Stichting Starter in 2010 komen versterken. Apoline heeft haar eigen communicatie en organisatiebureau. De kwaliteiten als het vlekkeloos organiseren van Starters- en Wooncafés of andere evenementen ten faveure van de starter op de woningmarkt is Apoline op het lijf geschreven. Ook haar contacten met vele grote organisaties in het onroerend goed zorgt ervoor dat Stichting Starter een goed en belangrijk netwerk heeft om de belangen van Stichting Starter zo goed mogelijk over het voetlicht te brengen.


WCI180x180.3Annegien Hanemaaijer

Annegien is het team Stichting Starter in 2014 komen versterken. Annegien heeft jarenlange ervaring binnen de makelaardij en financiële dienstverlenging. Vanuit haar eigen expertise in de afgelopen jaren met het organiseren van Starters- en Wooncafés voor de makelaars- en hypotheekadvieskantoren heeft Annegien de overtuiging het inmiddels bewezen concept van de Stichting Starter enthousiast en doelgericht over te brengen op collega’s binnen de woningmarktbranche. Door haar communicatiekracht weet zij partijen door het hele land te enthousiasmeren en te begeleiden bij de organisatie van Starters- en Wooncafés.


perryPerry Brouwer

Perry is bij team Stichting Starter gekomen sinds augustus 2017. Met zijn jarenlange ervaring als ondernemer en financieel adviseur weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om gerichte informatie te geven en te krijgen bij het kopen van een huis. In het recente verleden organiseerde hij met de Stichting ook Starterscafé in zijn werkgebied. Met deze opgedane kennis weet Perry hoe, toekomstige starters op de woningmarkt maar ook personen die een ander huis willen kopen of bijvoorbeeld voordeliger willen gaan wonen, cruciaal het is om te worden voorzien van goede betrouwbare informatie.

Middels Starters- en Wooncafés krijgen personen op de woningmarkt de mogelijkheid zich te informeren. Perry is uw aanspreekpunt wanneer u overweegt een lokaal Starters- of Wooncafé te organiseren.


1Natasja Outshoorn

Natasja is bij team Stichting Starter gekomen sinds oktober 2016. Door haar jarenlange ervaring als financieel adviseur weet zij als geen ander hoe belangrijk het is om gerichte informatie te geven bij het kopen van een huis. Zeker voor een starter, dan is alles nieuw. De starter krijgt veel zaken waar hij of zij gedegen beslissingen over moet nemen. Goede, gerichte en vertrouwde begeleiding van o.a. een makelaar, financieel adviseur en notaris is essentieel! En maakt dat de starter een goed gevoel overhoudt aan deze grote beslissing. Zij is een belangrijke spil als gastvrouw.


2Bianca van Vugt

Bianca is het team van Stichting Starter komen versterken in 2016. Zij is een belangrijke spil bij de Starters- of Wooncafé als gastvrouw. Ze heeft jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. Ze is open, behulpzaam en enthousiast en daarmee weet ze de mensen op hun gemak te stellen. Om er voor te zorgen dat elke bezoeker prettig wordt ontvangen, uitleg krijgt over de opzet van een Starters- en Wooncafé, weet welke partijen aanwezig zijn en begeleid wordt bij de gesprekken en het in ontvangst nemen van de goodiebag is Bianca een topper.

Bewaren