Wooncafé Peel en Maas wordt verplaatst

Dinsdag 17 maart 2020 – Om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan wordt het geplande Wooncafé in Panningen op 31 maart a.s. verplaatst naar een nader te bepalen datum. Wil je op de hoogte blijven? Meld je hier aan en wij houden je via e-mail op de hoogte over de nieuwe datum.

Stichting Starter organiseert voor zowel starters als doorstromers op de woningmarkt dinsdag 31 maart van 19:00 tot 21:30 uur het Wooncafé in ‘Dok 6’. De Stichting heeft als doel deze brede doelgroep op de woningmarkt te informeren. Door middel van het organiseren van dergelijke avonden krijgen starters & doorstromers de mogelijkheid te komen praten met onafhankelijke deskundigen op het gebied van hypotheken, makelaardij en notariaat.

Wil jij je eerste huis kopen of wil je een ander huis kopen? Kom dan 31 maart voor informatie en een eerste kennismaking tijdens dit gratis inloopmoment.

Deelnemende partijen:

Je kunt je hier alvast aanmelden als bezoeker van het Wooncafé

maart 31, 2020 van 19:00 tot 21:30

Vul het onderstaande formulier volledig in en druk op 'verstuur'. Je aanmelding helpt ons dit Wooncafé voldoende te bemannen en goed te organiseren. Alvast bedankt voor je aanmelding en we zien je graag terug tijdens het Wooncafé. LET OP: Er is een kans dat de bevestigingsmail in je SPAM mail binnenkomt. Wil je er zeker van zijn dat je onze mail goed ontvangt, voeg info@stichtingstarter.nl toe aan je contactenlijst.

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.